Eersteklas naar Engeland!
Door: Danyell
Blijf op de hoogte en volg Danyell
14 Augustus 2013 | Verenigd Koninkrijk, Amesbury
Natuurlijk ben ik ook buiten op dek gaan kijken, even bij de afvaart vanuit Duinkerken en natuurlijk bij de nadering van de White Cliffs of Dover. Die had ik pas één keer gezien, toen ik als 17-jarige met werkweek naar Canterbury ben geweest, en één keer vanuit de verte vanaf de Franse kust toen ik daar samen met Wilma en Kurt wandelde.
Het was nu prachtig! De zo'n scheen en er was een mooie wolkenlucht. Ik heb ervan genoten en natuurlijk gigantisch veel foto's gemaakt!
Als eerste klas passagier mocht ik ook als één van de eersten van boord en zo was ik lekker snel op weg. Ik ben linea recta naar m'n overnachtingsadres gereden, "vermijd snelwegen" zou wel erg lang geduurd hebben en de dag is al zo lang, vanmorgen om half vier op ...
Wel twee maal gestopt onderweg, geld opgenomen, getankt en wat gedronken. Amesbury en Huize Mandalay waren snel gevonden, ik heb een prachtige, echt Engelse kamer, in een huis met veel brocante en zowaar Teddyberen!
Ik ben naar het dorp gewandeld en heb wat lekkere broodjes gekocht voor op de kamer. Koffie en thee is van het huis, lekker makkelijk dus deze eerste avond! Lekker gedouched en haartjes gewassen, straks even nieuws op de RTL app kijken en dan lekker vroeg onder de wol! Morgen naar Stonehenge en waarschijnlijk ook naar Avebury (een dorpje middenin een soortgelijke steencirkel).